To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Νέες μειώσεις στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων από Δευτέρα

Οι περικοπές στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων δεν έχουν τελειωμό. Μετά το πρώτο κύμα μειώσεων τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, έρχεται και δεύτερο χτύπημα από Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Τράπεζα και η Attica Bank αναμένεται να εφαρμόσουν νέο δελτίο επιτοκίων με ακόμη πιο χαμηλές αποδόσεις, συμπιέζοντας την ανταμοιβή των αποταμιευτών.




Οι κινήσεις

Αναλυτικότερα, η Εθνική Τράπεζα μετά τις μειώσεις στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων μηνιαίου εκτοκισμού, από την ερχόμενη Δευτέρα προχωρά στην προς τα κάτω αναπροσαρμογή των αποδόσεων στα ειδικά προϊόντα που προσφέρει.

Ο λόγος γίνεται για το οκτάμηνης διάρκειας «ΕΘΝΙΚΗ 4X2», το οποίο θα διατίθεται με μέση ετησιοποιημένη απόδοση 2,31% και την 18μηνη προθεσμιακή «Άνοδος» με τη νέα της απόδοση να φτάνει στο 2,37%.

Από την άλλη πλευρά, σε νέα μείωση των επιτοκίων της στο σύνολο των προγραμμάτων προθεσμίας που προσφέρει, προχωρά από την ερχόμενη Δευτέρα και η Attica Bank.

Μετά τις αλλαγές αυτές, η «οροφή» στα επιτόκια της συγκεκριμένης κατηγορίας καταθέσεων που προσφέρει η τράπεζα διαμορφώνεται στο 2,45%.

Ρελάνς από Πειραιώς

Τέλος, ρελάνς στις προθεσμιακές καταθέσεις, μετά τις τελευταίες περικοπές στα επιτόκια των προθεσμιακών της λογαριασμών πραγματοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς, με το νέο της πολυ-προϊόν «Στα Μέτρα Σου».

Με τη συγκεκριμένη προθεσμιακή κατάθεση, ο πελάτης δημιουργεί το δικό του ξεχωριστό προϊόν βάση των αναγκών του, επιλέγοντας τη διάρκεια της κατάθεσης, το χρόνο καταβολής των τόκων και άλλες ευελιξίες, όπως πχ. η δυνατότητα πρόωρης ανάληψης.

(Πηγή: moneyonline.gr)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: